Creo Parametric: Sıfırdan 15+ Saat Sektörel Eğitim Seti A-Z™




Creo Parametric: Sıfırdan 15+ Saat Sektörel Eğitim Seti A-Z™

Creo eğitimini kalıp tasarım mühendislerinden öğrenmeye hazır mısınız? Tüm tasarım ve imalat tecrübelerimizi sizinle paylaşacağımız Creo eğitiminde göreceğiniz ileri seviye 3D modelleme teknikleri ile piyasada rahatlıkla fark yaratabileceksiniz! Eğitmenler olarak uzun yıllar çalıştığımız plastik enjeksiyon ve sac metal kalıp tasarımlarında edindiğimiz bilgi birikimlerimizi şimdi sizinle paylaşmaya hazırız! Bu eğitimimizde Creo programının önemli olan tüm modüllerine sıfırdan başlayarak, ileri seviyeye kadar değineceğiz. Eğitimimiz gelen istekler doğrultusunda her zaman güncel tutulmaya da çalışılacaktır. Aynı zamanda da tüm sorularınızı eğitimi izlerken anında sorabilirsiniz ve 24 saat içerisinde sorularınıza yanıt almış olacaksınız! Eğer Creo ile ilgiliyseniz ve aynı zamanda da Makine, Otomotiv, Kalıp veya Beyaz Eşya gibi önemli sektörlere ilgi duyuyorsanız bu Creo eğitimi tam size göre bir eğitim olacaktır. Herkese şimdiden iyi bir eğitim geçirmesi dileğiyle, eğitimde başarılar dileriz.

Creo, Amerika Birleşik Devletleri merkezli PTC şirketinin geliştirdiği bir bilgisayar destekli tasarım (CAD) programıdır. Eski adıyla Pro/engineer olarak bilinir. Arayüz ve kullanım olarak daha çok NX ve Solidworks programlarına benzerdir. Kullanımı basit ve pratiktir. Bu da Creo programının büyük avantajlarındandır. Diğer en büyük avantajı ise PLM (Product Lifecycle Management) yani ürün yaşam çevrimi programıdır. Yine PTC şirketine ait bir PLM çözümü olan Windchill programı Creo ile entegre çalışır. Piyasada da Amerika Birleşik Devletleri merkezli çoğu büyük firma PLM çözümü olarak Windchill programını kullanmaktadır. Bu durum da Creo programının diğer programlara göre tercih edilme sebeplerinden biridir. Ülkemizde de daha çok Makine, Otomotiv, Kalıp ve Beyaz Eşya gibi sektörlerde kullanılır. Özellikle Amerika Birleşik Devletlerinde oldukça yaygın bir programdır. Sürüm olarak da Creo 5.0, 6.0 ve 7.0 yaygın olarak kullanılmaktadır.

Creo Parametric'i Otomotiv Sektöründe Uzun Yıllar Deneyimli Kalıp Tasarım Mühendislerinden Öğrenmeye Başlayın! | CAD/CAM

Url: View Details

What you will learn
  • Creo programının hemen hemen her modülünü öğreneceksiniz.
  • Creo içerisinde 2D çizimler ve 3D katı modellemeler yapmayı öğreneceksiniz.
  • Montaj ve teknik resimlerin nasıl oluşturulacağını öğreneceksiniz.

Rating: 4.51515

Level: All Levels

Duration: 16 hours

Instructor: Havacılık Akademi


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap