Învață să-ți pui singură unghii acasă




Învață să-ți pui singură unghii acasă

Trebuie să ai la îndemână:

•primer

baza de unghii

•gel

•lampă UV

•pilă de unghii 180

•lampă de birou

•finish

-Pentru început trebuie să ai mâinile curate, adica înainte de toate du-te repede si spală-te pe maini cu săpun.

-Te-ar ajuta mult dacă ai avea o lampă de birou(cu lumina rece) pentru a vedea apexul(ce este apexul? Apexul te ajuta sa vezi dacă gelul/oja semi este pus corect. Cum arată apexul? Când lampa de birou este poziționată deaspura unghiei îi vei vedea reflexia în unghia ta. Cum știn că apexul este corect? Atunci când apexul are o formă ovala, este corect pus gelul/oja semi, desigur că nu vă va ieși din prima, dar dacă exersați va fi EXTREM DE SIMPLU)

SĂ ÎNCEPEM

•Nu este obligatoriu să vă luați cuticula, dacă nu vă pricepeți. Pentru a vă lua cuticula corect aveți nevoie de o forfecuța cu vârful curbat. Pentru a fi mai ușor să vă tăiați cuticulele.

•În primul rând pentru ca baza să se prindă de unghie cum trebuie, trebuie ca patul unghial(adica unghia ta) sa nu aiba urma de luciu. Deci vom lua o pila de 180 si vom pili unghia pe patul unghial atat cat sa nu mai luceasca si sa fie matifiată. ATENTIE! Nu agresați unghia! O pilim ușor! Riscam să sensibilizăm unghia!

•Aplicăm pe toată suprafața unghiei un PRIMER FĂRĂ ACID pentru a ajuta baza de unghii să fie cât mai bine prinsă de unghie. Primerul nu se usucă în lampă, el se usucă la aer in maxim 5secunde.

•Aplicăm pe întreaga suprafață baza de unghii, cu mare atenți într-un strat nici gros, nici subțire, poziționăm apexul perfect și punem unghia la polimerizare(adică uscare) în lampă 120secunde. Dupa ce facem asta cu toate unghiile, degresăm unghiile cu un degresant(sau alcool medicinal) pentru a scăpa de stratul lipicios pe care l-a lăsat baza de unghii.

•Următorul pas este aplicarea gelului/oja semi. Se procedează la fel ca în cazul bazei de unghii.

În cazul în care vă veți pune doar oja semi, primul strat de oja trebuie sa fie subțire, iar următorul strat puțin mai gros. Uscăm în lampa UV 120secunde și apoi punem finish-ul care și el trebuie uscat în lampa UV 120secunde.

Trebuie menținut apexul, altfel unghia nu va arăta peofesional.

Când aplicam gelul, incepem de la mijlocul unghiei si ducem cu mișcari ușoare gelul spre cuticula(ATENȚIE! Nu atingem cuticula cu niciun produs pentru unghii, risc de sensibilizare). Intindem gelul pe toată suprafața unghiei.Pentru că este posibil să nu vă iasă uniform unghia, piliți cu pila în locurile unde nu este uniform. Uscăm în lampa UV 120secunde și apoi punem finish-ul care și el trebuie uscat în lampa UV 120secunde.

CURSUL PENTRU APLICAREA ȘABLONULUI ÎN CONSTRUCȚIA UNEI UNGHII MAI LUNGI VA FI POSTAT ÎN CURSUL URMĂTOR

Mult succes! ESTE EXTREM DE SIMPLU!

REGULI DE BAZĂ

Url: View Details

What you will learn
  • Cum să-ți pui unghii singur de acasă

Rating: 1

Level: Beginner Level

Duration: 6 questions

Instructor: Valentina Enche


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap