Facebook Marketing pentru începători




Facebook Marketing pentru începători

Vrei să devii un inițiat în tainele Facebook Marketing? ALĂTURĂ-TE NENUMĂRATELOR COMPANII PE CARE LE-AM AJUTAT SĂ ÎȘI CREASCĂ NUMĂRUL CONVERSIILOR PRIN INTERMEDIUL REȚELELOR SOCIALE! Marketingul pe Facebook este practic o abilitate fără de care nu se poate lipsi nicio firmă ce are de oferit un produs sau serviciu. Alătură-te elevilor noștri PRICEPUȚI în reclamele pe Facebook, care au învățat totul din Cursul nostru de la A la Z despre Introducerea în Promovarea pe Facebook!


Trei motive să FACI CURSUL chiar acum:


  • Primești acces pe perioadă nelimitată la cursuri!

  • Poți să îmi pui întrebări și vei primi răspunsuri atent formulate!


  • Conținutul cursului e testat, detaliat și original! Înveți strategii pe care eu le aplic zi de zi pentru clienții mei, primind inclusiv informații despre cum trebuie să arate pagina de Facebook a afacerii tale și ce opțiuni de management să alegi pentru postări. În acest fel, vei ajunge la segmentul de piață pe care ți-l dorești! Profită la maxim de oportunitățile marketingului pe social media și du-ți business-ul la un nou nivel!


Cursul pune la dispoziție informații despre Facebook Ads pentru începători! Analizăm cu atenție FIECARE aspect al acestui tip de reclame și te învățăm cum să îți optimizezi campaniile de publicitate! Vei vedea că lucrurile sunt foarte interesante și te vor face imediat mai vizibil în mediul online!


Îți vei optimiza campaniile Facebook Marketing, având mai multe conversii la un cost mai mic. Vei fi capabil să creezi și folosești TOATE tipurile de reclame pe Facebook. Îți vei crește numărul like-urilor la pagină și interacțiunea cu postările. Vei găsi noi clienți, care îți vor duce compania la un nivel inimaginabil.


FĂ UN PAS ÎN DIRECȚIA POTRIVITĂ PENTRU TINE ȘI AFACEREA TA! ÎNVAȚĂ CUM REȚELELE SOCIALE ȘI FACEBOOK ADS ÎȚI FAC BUSINESS-UL MULT MAI CUNOSCUT!


ÎNSCRIE-TE ACUM!


Învață cum rețelele sociale și Facebook Ads îți fac business-ul mult mai cunoscut!

Url: View Details

What you will learn
  • Află avantajele marketingului pe Facebook
  • Află ce ai nevoie pentru a începe să creezi anunțuri Facebook
  • Alege-ți obiectivele de marketing

Rating: 3.5

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: Vasile Chindris


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap