Blender 3 Modelleme - Renklendirme - İskeletlendirme




Blender 3 Modelleme - Renklendirme - İskeletlendirme

Eğitim setini 49.99TL olarak almak için 49TLEYLUL kupon kodunu kullanabilirsiniz. İnstagram  Sanal Hocan sayfamızı takip ederek derslerimizden ve kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz. 


EĞİTMEN HAKKINDA

2011 yılından beri animasyon sektöründe faaliyet göstermekteyim.

İclone, Blender, Maya, 3ds Max, Opentoonz gibi bir çok animasyon programlarını kullanıyorum.

Bunların dışında Blender programında ileri düzey bilgiye sahibim. Çok fazla proje içerisinde bulundum ve hem teknik program bilgimi hem de tecrübelerimi sizlere aktararak Blender programını tüm detayları ile sizlere öğretmek istiyorum. Ayrıca eğitim sonunda sizlerde çok güzel modellemeler yapabileceksiniz. Sadece inanın ve eğitimi güzelce tamamlayın.


EĞİTİM HAKKINDA

Blender programı piyasada mevcut olan Maya,Cinema 4d, 3DS MAX gibi güçlü bir animasyon programı olmanın yanısıra bazı özellikleri ile piyasadaki güçlü yazılımlara rakip durumda. Pixar animasyon stüdyosu bile bu programın kalitesinden söz etmektedir.


Yurt dışında ve gerekse de Türkiye'de yeni yeni açılan şirketler blender programını kendi listelerine eklemeye başladılar.


Türkiyede Emiray, Şeker Hoca gibi başarılı yapıtları meydana getiren Netco animasyon şirketi bile 2021 yılında Blender programını kendi listelerine ekledi. Hatta Emiray Çevre Müfettişi adlı animasyon filmi %100 Blender kullanılarak yapılmıştır.


Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bazı kurum ve kuruluşlar dahi artık blender eğitimi verip sertifika verebilmekte. Ayrıca oyun şirketlerin vazgeçilmezi haline gelen Unreal Engine programının üretici olan Epic Game blenderde yapılan işlemleri import edebilmek için eklenti dahi geliştirmiş. Blender studio adlı youtube sitesinden blender ile yapılmış kısa netrajlı animasyon filmleri görerek blenderin kalitesini daha iyi farkedebileceksiniz.


Bildiğiniz gibi animasyon şirketleri tek program kullanmazlar..Misal olarak Modellemede  Maya, Renklendime de Substance PAİNTER, Heykeltaşlıkta (detaylı karakterde) Zbrush, Video düzenlemede de after gibi programlar kullanır..Bu anlamıyla bir şirketin maliyeti epey bi artmakta. Oysa Blender bu saydıklarımızın tamamını kendi bünyesinde barındımaktadır..Heykeltraşlık, Modelleme, Renklendirme, Video düzenleme  yapabilmektedir. Üstelik hiçbir ücret ödemenize gerek yok, tamamen ücretsiz olarak kullanım sağlayabilirsiniz.


Bu harika programı sizlere Sanal Hocan kalitesi ile öğretmek istedik. Bu kursumuzda evvele Blenderin arayüzünü tanımakla başlıyoruz, ardından modelleme araçlarına vakıf olduktan sonra basitten zora doğru obje modelliyoruz. Ardından karakter modelliyoruz. Bu aşamayı da atlattıktan sonra bu obje ve karakterleri renklendirmeye çalıştık. En son olarak da karakter iskeletlendirme temellerini anlattık ve karakterleri iskeletlendirip dersi sonlandırdık..


Bu kurs bütünü ile temel seviye blendere yeni başlayan ve bu programda uzmanlaşmak isteyenlere yöneliktir..


Bu kursun sonunda Blender programını kullanarak TRT ÇOCUK kanalında Niloya kalitesinde karakter modelleyip renklendirme ve iskeletlendirmesini yapabileceksiniz.


Sadece kursumuzu izleyip eş zamanlı örneklerimizi uygulanın. Sonuca siz de şaşıracaksınız. SADECE İNANIN BAŞARACAKSINIZ...

Sıfırdan Uzmanlık Seviyesine Kadar Öğreten Blender 3 Serisinde Modelleme - Renklendirme - İskeletlendirme Uygulamaları

Url: View Details

What you will learn
  • Karakter modelleme, renklendirme ve isketlenlendirme yapmayı öğrenebileceksiniz
  • 3D tasarımlar yapmayı öğrenebileceksiniz
  • 3D tasarımlar yaparak bu alan iş bulmayı veya freelance projeler ile ciddi gelirler sağlayabileceksiniz

Rating: 3.7

Level: Beginner Level

Duration: 20 hours

Instructor: Sanal Hocan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap