Yeni Başlayanlar İçin Hızlandırılmış Teknik Analiz Kursu




Yeni Başlayanlar İçin Hızlandırılmış Teknik Analiz Kursu

Teknik analizin çok karmaşık bir şekilde lanse edildiğini biliyoruz. Aslında teknik analiz düşündüğünüz kadar zor değil. Sadece sınırlı bilgiler ile bile teknik analizde ciddi başarılı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


Teknik analiz konusunda kendinizi geliştirmek için harekete geçmek istiyorsanız; hızlandırılmış bu teknik analiz kursu ihtiyacınız olacak olan tüm konularda eşsiz bir rehber olacak.


Karmaşık kurslar yerine sade bilgiler ve doğrudan grafik üzerinde gerçek zamanlı analiz ile teknik analizi öğreteceğiz.


Teknik analizde 5-6 formasyon ve 5-6 indikatör ile bile nasıl para kazanılacağını net bir şekilde ortaya koyacağız. Yapmanız gereken tek şey; kurslardaki verileri net bir şekilde incelemek ve grafikleri okumaya başlamak için kursları incelerken grafikleri net bir şekilde okumaktan başkası değildir.


Son derece hızlandırılmış olan bu kurs aracılığıyla 2 saatte teknik analiz yapmayı öğrenecek ve hemen işlem yapmaya başlayabileceksiniz. Sizden istediğimiz tek unsur sakince bilgisayar başına geçin ve ardından kurs içeriğinde yer alan tüm indikatörleri ve formasyonları iyi bir şekilde dinleyin. Ardından kendiniz hisse senedi, kripto para veya emtia çeşitlerinden birini açarak ilgili indikatörleri grafik üzerine ekleyin ve formasyonları bulmaya çalışın. Hepsi bu kadar!


Kursların tamamı sorularınıza açıktır ve her konuda size yardımcı olmaya hazırız. Ayrıca bu yaşayan bir kurs olacaktır. Kurstaki teknik analizleri sıklıkla grafikler üzerinde yeniden görmenizi sağlayacak yeni kurs içeriklerini de eklemeyi sürdüreceğiz.


Herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar.

Hisse senedi, kripto para ve emtia piyasalarında para kazanmak için en iyi hızlandırılmış teknik analiz kursu.

Url: View Details

What you will learn
  • Hisse senedi, emtia ve kripto para borsalarında teknik analiz yapmayı öğrenmek.
  • Formasyonlar ve indikatörler hakkında temel bilgileri öğrenmek.
  • Grafikleri okumayı ve gerçek zamanlı işlem yapmak için teknik analiz yapmayı öğrenmek.

Rating: 3.65

Level: Beginner Level

Duration: 2 hours

Instructor: Global Girişimci


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap