Naučite MS Excel: Od početnika do eksperta (sr)




Naučite MS Excel: Od početnika do eksperta (sr)

Добродошли у курс „Од почетника до експерта“

Уколико свакодневно радите са великим бројем података и информација вероватно већ знате да је Ексел једно од најбољих решења за рад.

У овом курсу главни циљ је да Вас научимо да користите пуне капацитете Ексела, а не само да теоретски схватите како то ради. Кроз практичне примере и вежбе које ће те добити уз видео лекције провежбаћете све што се ради током курса. У тим документима ће бити табеле са основним вредноситма где је потребно извршити разне врсте прорачуна, проналажења вредности, израде графикона, а у првим лекцијама које су намењене за почетнике налазе се и израде једноставних табела. У напреднијим лекцијама учићете Изведене (Pivot) табеле, као и Power Pivot табеле. У експертском делу курса учићете употребу Макроа и употребу ВБА кода.

Овај курс ће вас у потпуности припремити за посао у коме је потребно одлично познавање рада у Екселу, а ако дођете као експерт ви можете да допринесете бржем, бољем и једноставнијем раду у вашој фирми. Уколико ипак желите да радите као фриленесер Дата Аналитичар, бићете потпуно спремни да примените своје знање научено у овом курсу уз кориштење свих формула/функција као и програмског кода.

Научићете израчуне попуста, амортизације камата, кредита и то све користећи Ексел формуле односно функције. Курс ће да садржи лекције о употреби VLOOKUP, HLOOKUP, INDEX, MATCH и многих других формула/функција, као и креирање разних моћних графикона.

Без обзира да ли сте тотални почетник у Екселу, или већ имате основни или средњи ниво знања али желите да унапредите своје вештине, овај курс ће вас одвести на виши ниво.

Курс обухвата три главне области:

1. Почетни ниво

- Шта је Ексел?

- За кога је овај курс?

- Основе ексела

- Израда табеле и врсте података

- Штампање


2. Средњи ниво

- Валидација података

- Графикони

- Изведене (Pivot) табеле

- Power Pivot табеле

- Условне фунцкије


3. Напредни односно Експертски ниво

- ВБА језик

- ВБА код

- Макрои

- Корисничке форме

- Напредне табеле

- Напредни графикони

- Корисне ствари


Битно је да напоменем да је ово курс на српском језику и на српском ћириличном интерфејсу Ексел програма, као што можете да видите у лекцијама доступним за преглед.

Научите како да извучете максимум из Ексела и уштедите време, а не дозволите да Ексел извуче максимум из вас.

Url: View Details

What you will learn
  • Научићете како да од почетника постанете експерт у Екселу (MS Excel-u)
  • Како да уштедите своје време и повећате продуктивност у Екселу
  • Како да користите математичке, статистичке и логичке функције

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 21 hours

Instructor: Darko Gavrić


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap