Yeni Başlayanlar İçin Astroloji: Astro Nümeroloji ve Enerji




Yeni Başlayanlar İçin Astroloji: Astro Nümeroloji ve Enerji

***

      Eğitimin İlk Yayınlanma Tarihi: Şubat 2022

      Eğitimin İlk Güncelleme Tarihi: Haziran 2022

                                                                                  ****

Eşyanın kabuğunun değil, kabuğun altında gizlenen sırrın arayışında olanlar hepinize selam olsun…

Hali hazırda Udemy’de bulunan dört eğitimim mevcut ki bu eğitimleri alan arkadaşlar dışında sadece nümeroloji eğitimine katılanların bilgilendirme amaçlı, Udemy’de Yeni Başlayanlar İçin Astroloji Eğitimleri ismiyle gezegenler, Ay’ın menzilleri ve son olarak gezegenler ve Ay’ın menzilleri eğitiminin yorumunu da içinde barındıran burçlar ve haneler eğitimi mevcuttur.

Bu eğitimde ise çağımızda, yok olmaya yüz tutmuş sezgilerini, bilgi ile gaflet uykusundan uyandırarak asıl cevhere ulaşmanın izlerini arayan yolculara bir nebze yardımcı olmaya çalışacağız.

Bu gayeyle ilk bölümünde 1’den 9’a kadar olan rakamların, batıni, ezoterik ve okültist özelliklerini, gizemini çalışarak nümeroloji ilminin altyapısını oluşturacağız. Bir rakamının, bir olması nedeniyle bünyesinde kendisinden başka hiç bir şeyi neden barındırmadığından başlayacak ve eğitimin ikinci bölümünde ise nümeroloji nedir sorusunu soracağız. Belki de nümerolojinin ne olmadığını hususuna konuşacağız ki Fenikeli tacirlerden, Yunanlılar'ın öğrendiğizi ve ardından Pisagorcular tarafından sır ilimler olarak paylaşıldığı mı doğrudur yoksa esasında Fenikeli tacirlerin öğrettiği zaten sır ilimler midir sorusunu soracağız. Ne olmadığı  konusunu tartıştıktan sonra ise nümeroloji ilminde hesaplamaların nasıl yapıldığını öğreneceğiz. Örneğin 9 lu vefk kullanımının asıl amacı neydi bunu da eğitim sonunda öğrenmiş olacağız. Rakamların enerjisi ve yaşantımıza etkisinden bahsederek eğitimin son kısmında ise nümerolojinin ve astroloji arasında bir korelasyon kurduktan sonra orta ve ileri seviyede nümeroloji hesaplamaları üzerine de konuşacağız.

Eğitim bittiğinde inanıyorum ki zıtlıkların içindeki birliği ve şeylerin ardındaki tekliği anlamaya başlayacağız. Bununla birlikte kader sayısının nasıl hesaplandığı, içinde bulunduğumuz yılın rakamının ne olduğu, gezegenlerin hangi rakamlarla ilişkili olduğu, doğum yılımızın rakamının ne olduğu ve günlük hayatta karşımıza çıkan, bizlere bir şeyler anlatmaya çalışan rakamların dilini öğrenmiş olacağız.

Bilgiyle uyuyan, uyanık dostlarım hepinize başarılar dilerim…

Eğitime katıldığınız için hepinize teşekkür eder, başarılar dilerim.

Bu eğitimde Nümeroloji ilmini öğrenerek, rakamların enerjisi ve Astroloji ile arasında bir korelasyon kuracağız.

Url: View Details

What you will learn
  • Rakamların Ezoterik ve Okültist Özelllikleri
  • Nümeroloji Nedir?
  • Nümeroloji Hesaplamaları Nasıl Yapılır?

Rating: 4.25

Level: All Levels

Duration: 6.5 hours

Instructor: Orhan Oğuz YILMAZ


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap