3D Çizim Sırları,Karakalem,Kuru Boya,Soft Pastel




3D Çizim Sırları,Karakalem,Kuru Boya,Soft Pastel

Merhaba; İlk defa kursuma kayıt olan arkadaşlar instagram hesabım @portrekarakalem 92 K takipçili Mehmet Emin Doğan hesabım bana kayıt olunca bilgi verirseniz sizin hesabı da takibe alıyorum kurs sonrası da çizimlerinizi takip etmek için.

3D çizimler, bir görüntünün derinliği varmış gibi görünmesi için optik illüzyonlar kullanır. Bu teknik, herhangi bir çizimin hayata geçmesini sağlayabilir. Bunu başarmak zor görünebilir ama aslında göründüğünden daha kolaydır. Birkaç teknikle çok çeşitli nesnelerin 3 boyutlu çizimlerini yapabilirsiniz.

Bu kursta üç boyutlu yani 3D çizim tekniklerini anlatacağım. Daha önce kurslarıma katılan arkadaşlar için kolay ve keyifli geçecek. Âmâ sıfırdan başlayan içinde baştan sona kadar detaylı videolar çekeceğim. Bu kursta yaşadığımız gezegenin içindeki görsellerin bize yansımasını kâğıda aktarmaya çalışacağız. Kursumuz 1 Aralık 2021 de başlıyor ve 31 ocak 2021 de bitecek. Bu süre içinde hafta içi saat 21 ile 22 arası eğitim grubunu açacağım. Ayrıca Öğrenci dayanışması için Sürekli Açık öğrenci grubumuzda olacak.

Bu 3d kursundan sonra eminim ki artık Dünyamızdaki her görsele daha bir vakıf olacak ve çok daha güzel göreceksiniz. Bununla birlikte bunu çizim olarak kâğıda da aktarabileceksiniz. Müthiş bir zihin jimnastiği olacak. Artık görsel olarak yaşama bakınız güzel anlamda değişecek.

Kurs için kolaydan zora doğru gideceğiz, haftada ortalama iki ödev vereceğim. Çizimlerinizi hafta için bana saat 12 ile 17 arası özelden atabilirsiniz. Ayrıca gündüz atamayan arkadaşlar hafta için akşam saat 21 eğitim grubunu açtığım zaman eğitim anında da atabilir.

Benim kurslarım da çok baskıcı zaman aralıkları yok süremiz uzun iki ay o sebeple rahat rahat çizebilirsiniz. Yani yavaş olsun hızlı olmasın. Güzel olsun geç olsun ödevlerimiz.

Akşam eğitim grubu için yaptığınız ödevleri ve aklınızda takılan soruları not alırsanız sevinirim. Akşam eğitim grubunda bazen güzel sorular geliyor ve aynı anda bir cevabı herkes görüyor sebeple Eğitim gruplarımı çok verimli geçiyor. Bunu şunu için söyledim kurstan sonra katılanlar maalesef eğitim grubunda olmadığı için ilk başta katılanlar kadar verim alamıyor.


*Kursa sonradan katılan arkadaşlar için birkaç durum olacak

* kurs süresi biterse eğitim grubu olmuyor

*kurs süresi biterse kayıt olursanız sizlere beş ödev veriyorum bana özelden atıyorsunuz değerlendiriyoruz birlikte. Kursa zamanında katılan kursiyerlere en az 10 ödev veriyorum

*Kurs süresince malzeme ile ilgili destek veriyorum nerede bulunu diye ama kurstan sonra bunun garantisini veremiyorum.

*Bunları söyledim çünkü kurslarım sırayla ilerliyor ve her kursa yaklaşık iki ay süre veriyorum. Lütfen bunlara dikkat ediniz.

Sonra hoca ilgilenmiyor olmasın :)

Arkadaşlar daha önce üç kurs açtım hepsi başarılı geçti umarım buna da aynı performansı gösterirsiniz. Sadece sizden istediğim öncelikle kurstaki bütün videoları baştan sona kadar dikkatli izlemeniz. Gerekirse iki defa bunu yapın. Daha sonra yine dikkatli şekilde en baştan teker teker izleyip gösterdiğim tekniklerle aynısını yapmaya çalışmanızdır.

Hyperrealist 3D Draw

Url: View Details

What you will learn
  • hyperrealist ,gerçekçi,3d çizim yapabilecek
  • 2d bir görüntüyü 3d görüntü olarak çizebilecek
  • 3d tasarım yapabilecek

Rating: 4.95

Level: All Levels

Duration: 7 hours

Instructor: Mehmet Emin Doğan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap