SEO Eğitimi 2022 - Denenmiş Yöntemler




SEO Eğitimi 2022 - Denenmiş Yöntemler

Ben Doğukan KOZBA, KOZBA YouTube kanalının sahibiyim.

10 yılı aşkın süredir WordPress ve SEO alanlarında çalışmalar yapmaktayım.

Bu sürecin yarısında Profesyonel anlamda birçok web sitesine genel anlamda SEO ve Editörlük hizmeti verdim. Yine mevcut kariyerimde birçok başarılı ve başarısız projeye imza attım.

Başarısızlıklarımdan çok değerli tecrübeler elde ettim ve bu tecrübeleri sizlerle paylaşmak için bu eğitimi yayınlıyorum.

Kursun Amacı Nedir?

Kursun temel amacı; Site İçi (On-Page), Teknik ve Site Dışı (Off-Page) olmak üzere orta düzeyde SEO öğretmektir. Kursumuzda yer alan tüm konular 2022 yılı itibariyle geçerli yöntemler olmakla birlikte kursumuzdaki tüm konuların çalıştığına dair kanıtlarda yer almaktadır.

Kursumuz sayesinde mevcut projelerinizde yaptığınız hataları sebepleriyle birlikte öğrenebilecek ve bu hataları tekrarlamayacaksınız. SEO'nun temeli olan Analiz kavramını da en ince detayına kadar öğrenebileceksiniz. Yine SEO araçlarını en uygun fiyatla nasıl alabileceğiniz ile ilgili de müthiş bir anlatım sizleri bekliyor olacak.

SERP sonuçlarında daha etkin bir şekilde görünmeyi, link inşanızı nasıl geliştirebileceğinizi, içerik yazarken nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konular ve daha fazlası kursumuzda sizleri bekliyor.

Yine Web sitenizin arama motorundaki görünürlüğünü arttırabileceksiniz. SEO uzmanlığı için ciddi ve kararlı bir adım atmış olacaksınız. Web siteniz için yaptığınız harcamalar büyük ölçüde azalacak. SEO hizmeti alırken hangi hizmetin kaliteli hangi hizmetin ise kalitesiz olduğunu ayırt edebileceksiniz.

Toparlamak gerekirse, bu kurs hem bu işi profesyonel anlamda yapmak isteyenler hem de web sitesinden daha fazla gelir elde etmek isteyenlere yönelik bir kurstur.

Eğitimimiz sayesinde On-Page, Teknik SEO ve Off-Page SEO nedir ve nasıl yapılır sorularına yanıt bulabileceksiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • Web sitesi sahiplerinin en çok hata yaptığı Analiz sürecine tamamen hakim olabileceksiniz.
  • Semrush başta olmak üzere orta seviyede size lazım olan tüm SEO araçlarının kullanımlarını öğrenebileceksiniz.
  • Web sitenizin otorite kazanması adına size gerekli olan Link İnşasını kendiniz yapabileceksiniz.

Rating: 4.6875

Level: Intermediate Level

Duration: 2 hours

Instructor: Doğukan Kozba


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap