Hiperrealist Kuru Boya Çizim Kursu




Hiperrealist Kuru Boya Çizim Kursu

Öncelikle merhaba Mehmet Emin Doğan ben instagramda @portrekarakalem hesabı  ( 91 K ) bana ait size fikir vermesi için bakabilirsiniz. You Tube kanalımda biraz yeni mehmet emin doğan (11 K)

Malzeme konusunda da bana WhatsApp'tan yazarsanız yardımcı olayım 5056701188

  Arkadaşlar daha önce karakalem ve soft pastel kursları açmıştım kuru boya kursu şu an 3 kursum. Kuru boya kursunda kraliçe bilgilerden uzak modern tekniklerle gerçekçi çizimler nasıl yapılır hangi malzemeler kullanılır en pratik teknikler hangileridir sıfırdan başlayarak profesyonelliğe kadar ki teknikleri anlatıyorum.

Kuru boya kursunda insan portresi çalışması olacak detaylı bir şekilde taslak nasıl çıkarılır cilt tonları nasıl verilir göz saç burun detayı nasıl yapılır hepsini anlatacağım.

Ayrıca bir tane köpek çalışması olacak baştan sona taslak çıkarma detaylar tüyler nasıl verilir beyaz kıllar nasıl yapılır gerçekçi gözükmesi için neler yapılabilir baştan sona kadar anlatacağım.

Bir tane kedi çalışmamız var aynı şekilde gerçekçi kedi çalışması nasıl yapılır En kısa sürede en pratik yöntem hangisidir baştan sona anlatacağım.

Çilek çalışmamız olacak A4 ebat çizilecek bunları sizlere de ödev olarak vereceğim zaten çilek çalışmasında ışıltılar nasıl verilir üç boyutlu gözükmesi için neler yapılır baştan sona kadar anlatacağım.

Son olarak bir tane metal kutu çalışmamız olacak kola kutusu onda ki renk tonlarını geçişleri ışıltıları üç boyutlu nasıl gözükür ne yapmalıyız baştan sona kadar anlatacağım.

Bu kuru boya kursunda diğer kurslarım gibi sıfırdan başlayanlar için uygun zaten yeni modern teknikler eski klişe bilgilerden farklı olduğu için bence herkesin sıfırdan başlaması gereken bir sanat dalı, çünkü burada kullanılan kuru boyalar kullanılan kağıtlar yeni nesil ve en üst seviye profesyonel malzemelerdir. Bundan 10 yıl önce bu malzemeleri bulmak imkansızdı ama günümüzde arzın doğurduğu talep sonucunda artık bu malzemeler hemen hemen her ülkede bulunuyor bizim ülkemizde de yavaş yavaş bulunmaya başladı ben de elimden geldiği kadar yeni teknikleri sizlere anlatmaya çalışacağım.

Eğitim gruplarında zaten bilgilerimizi pekiştireceksiniz bütün kursiyerlerine 10'ar tane ödev vereceğim ve onları WhatsApp eğitim grubunda takip edeceğim.

Şimdiden hepinize başarılar diliyorum.

Mehmet Emin Doğan

Modern kuru boya teknikleri

Url: View Details

What you will learn
  • Gerçekçi (hiperrealist ) kuru boya çizim teknikleri
  • Modern kuru boya ürünlerini,kullanabilmek,temin edebilmek
  • Hiperrealist renkli insan portresi, natürmort çalışmaları, nesne çizimleri tekniklerini öğrenmek

Rating: 4.9

Level: All Levels

Duration: 7.5 hours

Instructor: Mehmet Emin Doğan


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap