Camtasia Studio İle Sıfırdan Video Düzenleme Eğitimi




Camtasia Studio İle Sıfırdan Video Düzenleme Eğitimi

Video montaj yaparken sıklıkla kullandığım Camtasia Studio'nun eğitim setini bol örnekli ve bol uygulamalı bir şekilde sizin için hazırladım. Youtube için video içerik üretecek olanlar, bunun gibi eğitim videoları montajlayacak olanlar ya da  İnstagram ve Facebook için video düzenleyecek olanlar için Camtasia ile her türlü videoyu hızlı ve pratik bir biçimde hazırlamak mümkün.

Camtasia Studio'nun basit ve kullanışlı arayüzü ile video kesip birleştirme, bulanıklaştırma, hızlandırma yavaşlatma, ekran kaydı alma, green screen kullanımı gibi birçok video montaj işlemini rahatlıkla yapabileceksiniz. Video başlangıçları için hazır introları kullanarak düzenlemeler yapabilecek ya da lower thirds gibi özelliklerle videonuza hareketli animasyonlar ekleyerek videolarınızı renklendirebileceksiziniz.

Camtasia'nın en büyük avantajlarından biride pratik bir şekilde montaj yapıp hızlı bir şekilde ve HD kalitede render(video çıktısı) alabilirsiniz.

Çekmek istediğiniz videolar için, Camtasia mükemmel özelliklere sahip çok kullanışlı bir video düzenleme programıdır. Camtasia Studio ile oldukça professonel videolar düzenleyebilirsiniz. Üstelik Camtasia Studio'yu kullanmak için üst düzey bir bilgisayarınız olmasıda gerekmez. Normal bir bilgisayar ile de oldukça kaliteli videolar üretebilirsiniz. 

Camtasia programını öğrenmesi kolaydır. Video montaj deneyiminiz olsun ya da olmasın, yüksek kaliteli bir video hazırlamak için öğrenmeniz gereken her şey bu kursta mevcut. Bu eğitimin sonunda sizde videolarınızı hızlı ve pratik bir şekilde düzenleyip istediğiniz platformda kullanabileceksiniz.  Bu kursta Camtasia'nın tüm özelliklerini öğrenerek videolarınızı rahatlıkla istediğiniz biçimde düzenleyebileceksiniz.


Camtasia Studio ile Hızlı ve Pratik Bir Şekilde Videolarınızı Düzenleyin

Url: View Details

What you will learn
  • Profosyonel Bir Şekilde Video Montaj
  • Sosyal Medya İçin İçerik Üretimi
  • Video Kesme Birleştirme Bulanıklaştırma

Rating: 4.15

Level: Beginner Level

Duration: 4.5 hours

Instructor: Onur Yaman


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap