Yatırım: Borsa'da Temel ve Teknik Analiz




Yatırım: Borsa'da Temel ve Teknik Analiz

Herkese Merhaba,

Ben Serhat.

Bu eğitimin amacı borsaya yeni katılan yatırımcıların, kendi yatırım stratejilerini oluşturarak, bilinçli portföy oluşturması ve yatırım yapmasını sağlamaktır. Eğitimimde temel seviyede yatırım, piyasalar ve analiz türleri konularına değinilmektedir.

Neden temel seviyede değineceğim hakkında bilgi vermem gerekirse, her eylemin belirli bir yönelimi olduğu ve belirli durumlar karşısında vereceğimiz davranış biçimini ise geçmiş deneyimlerimize göre vermenin çok da olasılık dahilinde olduğunu öngörebilmemizdir.

Bu sebeple, bilgi bakımında öncelikle alt yapımızı oluşturmalıyız ki, zaman içerisinde ders eklemelerim ile eğitim içeriğini ücretsiz olarak arttırmaya devam ederek, gelişimin devamlılığını sağlayabilelim.

Eğitim içeriğine ilave dersler ekleyeceğimin müjdesini de şimdiden vermek isterim. Ayrıca almış olduğunuz eğitim fiyatının kampanyalı olarak etiket fiyatının altına hiç bir şekilde düşmeyeceğini ifade etmek isterim.

Başlangıç ve orta seviyede sağlam temeller ile yatırım yapmayı hedefleyen ve finansal özgürlüğe sahip olmayı isteyen herkese, eğitimimin katkı sağlayacağına inanmaktayım.

Kursumuz yatırım tavsiyesi niteliğinde olmamakla birlikte, yatırımlarınızda vizyon edinmesine destek olması amacı ile hazırlanmıştır.

Eğitim içeriği ile ilgili sorularınız veya ilave ders talepleriniz olması durumunda, bana her zaman UDEMY mesaj portalı üzerinden ulaşabilirsiniz. Benim ile iletişime geçmeniz beni çok mutlu edecek olup, memnuniyetle dönüş yapacağımı ifade etmek isterim.

Geri bildirimleriniz benim için çok önemli olup, daha iyi nasıl yapabilirim sorusuna cevap verebilmem için görüşünüze ihtiyacım olduğunu kesinlikle unutmayın :)

Umarım memnun kalırsınız, şimdiden sizlere iyi seyirler dilerim.

Temel Bilgiler ile Portföy Oluşturma Teknikleri

Url: View Details

What you will learn
  • Yatırım kararı vermede size ışık tutacaktır.
  • Finansal Piyalasarı
  • Sermaye Piyasaları

Rating: 4

Level: Intermediate Level

Duration: 5 hours

Instructor: Serhat Gülsu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap