Sıfırdan İleri Seviyeye Camtasia Studio İle Video Montaj




Sıfırdan İleri Seviyeye Camtasia Studio İle Video Montaj

Yıllardır kendi videolarımıda düzenlediğim Camtasia Studio video montaj programını bu eğitim setinde sizlere saatler içinde tamamen öğretiyorum.

Bu eğitim seti sayesinde Camtasia Studio programı ile videolarınızı dakikalar içinde montajlayıp kaydedebilirsiniz. Youtube içerik üreticisi, Instagram'da videolar paylaşan bir sayfa sahibi veya kendi projeleri için videolarını düzenlemek isteyen biriyseniz bu programı mutlaka öğrenmeniz gerekmektedir.

Camtasia programı render işleminden sonra düşük video boyutlarını bize sunması nedeniyle Youtube gibi platformlara videolarımızı kalite kaybı yaşamadan daha hızlı yüklememize de yarar. Bu yüzden içerik üreticilerinin çoğu bu programı hem pratik hemde kaliteli olduğundan dolayı tercih ediyor.

Bu eğitim setini bitirdiğinizde videolarınızı hızlıca istediğiniz gibi düzenleyip sosyal medya'da paylaşıma hazır hale getirebileceksiniz.


Sosyal medya'da ki video paylaşımlarınız için kafa karıştırıcı zor programlara ihtiyacınız yok! işte karşınızda Camtasia

Url: View Details

What you will learn
  • Temel Düzeyde Montaj Bilgisi
  • Video Birleştirme, Kesme
  • Animasyonlu Obje Ekleme

Rating: 4.35

Level: All Levels

Duration: 1.5 hours

Instructor: Kerim Demir


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap