Edius Kurgu Programı Hakkında Her Şey




Edius Kurgu Programı Hakkında Her Şey

Edius bir video editleme ve düzenleme programıdır. Birçok benzeri yazılım bulunmasıyla birlikte bu programın çok değişik avantajları vardır. Hem profesyoneller için hem amatör video çeken kişiler için kullanması oldukça kolaydır.

Bu eğitimin içeriğini oluşturan edius programı, kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeydedir ve başka bir programa ihtiyaç duymazlar, Edius tüm kayıt formatlarını destekleyerek sizi bu konuda sınırlamaz, çekimini yaptığınız tüm kayıt formatlarını montajlamanızı, gerekli düzenlemeleri yapmayı, yaratıcılığınız neticesinde ihtiyaç duyduğunuz tüm geçiş efektlerini, videolarınız için gerekli renk düzenlemelerini, eğlenceli içerik oluşturmanız için kullanacağınız müzik dosyalarını sizlere sunar.

Sizlerde bu eğitim sayesinde bu özelliklerin tümünü öğrenerek videolarınızda kullanabileceksiniz…

Bu programı sıfırdan başlayarak öğreneceksiniz ve gerçek bir video editörü olacaksınız. İster amatör düzeyde kendi videolarınızı isterseniz de profesyonel olarak video düzenlemelerini yapabileceksiniz.

Eğitim boyunca karşılaştığınız herhangi bir soruyu çekinmeden sorabilir ve açıklamaya isteyebilirsiniz. Her zaman sizlere bilgilerimizi aktarmakta memnun olacağız.

Bu eğitim sayesinde öğrendiklerinizle, kendi videolarınızı montajlayıp ve profesyonel videolar oluşturabileceksiniz

Url: View Details

What you will learn
  • Artık hayatımızın her noktasında video var. Kayda aldığınız ölümsüz anlarınızı daha güzel görünmesini sağlamak istiyorsanız bu kurs tam size göre.
  • Ediusta başlangıç aşamasında proje açmak ve proje açmak için gerekli bilgileri öğrenerek isteğinize uygun bir proje oluşturabilieceksiniz
  • Video kliplerinizi açmış olduğunuz projenize çekerek uygulama yapabileceksiniz

Rating: 3.65

Level: Beginner Level

Duration: 3 hours

Instructor: Emre Akbaş


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of course-link.com.


© 2021 course-link.com. All rights reserved.
View Sitemap